Diensten

De diensten met betrekking tot het schilderwerk van Schildersbedrijf de Voorzet richten zich op binnen- en buitenschilderwerk, particulieren, bedrijven en het geven van advies. De diensten worden op professionele wijze uitgevoerd en u kunt uitgaan van een optimaal resultaat, want dat is wat wij in alle gevallen nastreven.

Binnenschilderwerk

Uw gehele interieur laten schilderen? Geen probleem. Ons schildersbedrijf staat voor u klaar. Met de nieuwste materialen en de laatste technieken werken wij snel en efficiënt. Bekijk beeldmateriaal bij onze projecten en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Bijvoorbeeld het materiaal waarop geschilderd moet worden, de weersomstandigheden en het type verf dat voor uw situatie het beste is. Schildersbedrijf de Voorzet heeft de ervaring met dergelijk schilderwerk om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Glas zetten

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van glas. Zowel enkel als dubbelglas is mogelijk. Beglazing bepaalt voor een groot deel de lichtinval en daarmee de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden waarbij glas een meer functionele oplossing biedt. Of het nu gaat om zonwerend, isolatie- of veiligheidsglas; wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden.

Particulier

Als particulier kunt u ons inhuren voor het realiseren van al uw schilderwerk. Zowel binnen als buiten. Veel opdrachtgevers zijn u reeds voorgegaan en wij zijn er trots op dat deze klanten tevreden zijn over het resultaat van ons schilderwerk.

Bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij Schildersbedrijf de Voorzet terecht. Hiervoor gelden andere maatstaven met betrekking tot het type verf, want de ruimtes van een bedrijf zijn anders dan die van een huis en hiervoor gelden andere regels. Ook hierin zijn wij bedreven en wij verzekeren u dat het schilderwerk helemaal overeenkomt met uw eisen.

Advies

Soms weet u wel een beetje wat u zou willen, maar niet of dit mogelijk is. Gelukkig voorzien wij in gedegen advies over ons schilderwerk. Bijvoorbeeld welke verf goed is of welke kleur het beste past bij de rest van het interieur. Maar ook voor advies over het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.